Polaganjem cvijeća obilježen Dan oslobođenja Visokog

89

Danas je u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom prigodnim programom obilježen 7. april – Dan oslobođenja Visokog od fašizma. Na Spomen kosturnici borcima NOR-a, Spomen obilježju šehidima i poginulim borcima i Trgu žrtava genocida u Srebrenici, gradonačelnik Mirza Ganić, predsjedavajući i zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Nikola Pekić i Vahid Ramić, predsjednik UABNOR-a Visoko Hanefija Trubljanin, te predstavnici boračkih udruženja i političkih stranaka, braniteljima, poginulim borcima i žrtvama odali su počast polaganjem cvijeća.

MARKETING

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.