Ponovno okupljanje popularnih “Prijatelja” ipak je odgođeno do daljnjeg

106

HBO Max odlučio je još jednom odgoditi snimanje nove epizode “Prijatelja”, a kao glavni razlog naveli su činjenicu da pandemija koronavirusa još uvijek ne jenjava.

MARKETING

Nova epizoda prvobitno je trebala biti snimljena u studiju pred publikom, baš kao i prethodnih deset sezona serije. No planove producenata poremetila je pojava i širenje koronavirusa, zbog čega su odlučili sačekati pogodniju klimu za snimanje.

“Nadamo se da ćemo uspjeti započeti snimanje do kraja ovog ljeta. Mislim da se isplati čekati poboljšanje situacije, jer je na setu važno imati veliku i bučnu publiku koja će pratiti ponovni susret ovih šest prijatelja”, objasnili su producenti u maju ove godine.

No čini se da će obožavatelji njujorške šestorke ipak morati sačekati još malo, piše Variety.

“Prijatelji” su već 25 godina među najgledanijim TV serijama u svijetu, a njihova popularnost ne jenjava, što potvrđuje i činjenica da su među najgledanijim serijama na Netflixu.

U novoj specijalnoj epizodi će se, na radost fanova, pojaviti svih šest glumaca iz originalne postave, a datumi snimanja nove epizode bit će objavljeni uskoro, obećali su iz HBO-a.

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara