Jacques Houdek će u Ukrajini u maju izvesti numeru “My Friend” za koju se nada kako će porukom doprijeti do srca publike.

MARKETING

“Pjesmu smo danas pustili u život – neopisiv je to osjećaj radosti i ponosa, a posebno kad znaš da ćeš na Euroviziji predstavljati svoju domovinu”, izjavio je Houdek i dodao: “Sa svojim sam timom stvarao to djelo deset mjeseci i sada sam najsretniji što ovu pjesmu potpore, nade, prijateljstva i ljubavi mogu podijeliti s publikom kojoj najiskrenije zahvaljujem na dosadašnjoj potpori, uključenju u kampanju #beMyfriend i tolikim lijepim reakcijama koje su stizale već na objavljenu instrumentalnu inačicu pjesme. Neka nam ova pjesma bude zajednička zvijezda vodilja, pjesma koja će nas spajati, širiti prijateljstvo i ljubav, slaviti različitost, neka nam bude podrška u teškim trenucima, ali i pjesma kojom ćemo slaviti svaki novi dan jer svaki je novi dan zaista čudo. Još jedanput zahvaljujem Hrvatskoj radioteleviziji na povjerenju i prilici te cijelom svojem timu koji na projektu radi s toliko ljubavi, zanosa i prijateljstva”.

Uskoro će snimiti i spot za pjesmu, a onda slijede pripreme za odlazak u Kijev.

“Uz pripreme nastupa, ostaje nam još puno administrativnih poslova u vezi s putovanjem, smještajem, akreditacijama, planom proba, odabirom kostima i ostalih vrlo važnih pojedinosti za naše izaslanstvo i nastup”, pojasnio je za HRT Željko Mesar, voditelj Eurosong tima.

Tim koji potpisuje muziku za pjesmu “My Friend” čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori teksta su Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali muzičari Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu. Videozapis je režirao Dario Lepoglavec, tekst u videozapisu su ispisale Deniss Grgić i Annamarija Gržetić, a Jacquesov crtež je izradila Deniss Grgić.

klix.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.