NaslovnicaLokalne TemePoziv za učeš...

Poziv za učešće u javnoj raspravi

Građanima grada Visoko, gradskim vijećnicima, radnim tijelima Gradskog vijeća, izvršnim tijelima, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, Udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim na koje se odnosi da učestvuju u javnoj raspravi, Služba za finansije, privredu i društvene djelatnosti oglašava i upućuje javni poziv za:

JAVNU RASPRAVU O NACRTU BUDŽETA GRADA VISOKO ZA 2021. GODINU I NACRTU ODLUKE O IZVRŠENJU BUDŽETA ZA 2021. GODINU

Gradsko vijeće Visoko je na 3. sjednici, održanoj 29.01.2021. godine usvojilo Nacrt budžeta grada Visoko za 2021. godinu i Nacrt Odluke o izvršenju budžeta grada Visoko za 2021. godinu, te iste uputilo u javnu raspravu u trajanju od 15 dana.

Uvid u Nacrt budžeta grada Visoko za 2021. godinu i Nacrt Odluke o izvršenju budžeta grada Visoko za 2021. godinu moguće je izvršiti na web stranici grada Visoko www.visoko.gov.ba, a dostupni su i u Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti.

Primjedbe, prijedloge i sugestije na utvrđene Nacrte možete dostaviti Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti najkasnije do 15.02.2021. godine.

Gradska uprava Visoko/Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.