Predstava “Balkanski špijun u Sarajevu” u subotu u Narodnom pozorištu Sarajevo

69

Dramska predstava “Balkanski špijun u Sarajevu” autora Dušana Kovačevića, u adaptaciji i režiji uvaženog pozorišnog reditelja Sulejmana Kupusovića, bit će izvedena u Narodnom pozorištu Sarajevo u subotu, 30. januara u 19:30 sati.

MARKETING

Prema briljantnom tekstu Dušana Kovačevića po kojem je svojevremeno i snimljen kultni film, osamdesetih godina prošlog stoljeća, koji ni dan danas ne gubi na gledanosti jer je prožet tematikom koja je našla put i u današnjem vremenu.

Tu satiru je osjetio i naš slavni reditelj Sulejman Kupusović koji je Špijuna “doveo” u Sarajevo i simbolično odlučio da se premijera odigra 29. novembra na Dan republike nekadašnje Jugoslavije.

U predstavi igraju: Izudin Bajrović, Ejla Bavčić, Aldin Omerović, Mona Muratović, Milan Pavlović.

Rezervaciju ulaznica možete izvršiti, online: www.nps.ba, putem e-maila: boxoffice.nps@gmail.com i telefonskim putem na broj: 033 221 682.

Radno vrijeme blagajne svakim radnim danom od 9:00 do 15:00 sati. Na dan izvođenja predstave u dva termina od 9:00 -11:30 i 15:30-19:30 sati.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.