Predstava “Pusta zemlja” za 47. rođendan Mostarskog teatra mladih

47

Mostarski teatar mladih u srijedu, 24. februara proslavlja 47. rođendan te će toga dana na Memorijalnoj sceni 2532 s početkom u 19 sati premijerno izvesti predstavu nastalu po poemi Thomasa Stearnsa Eliota “Pusta zemlja”.

MARKETING

Iz Mostarskog teatra mladih ističu kako je to teatar koji u kontinuitetu djeluje sve ove godine i koji kontinuirano razvija kreativne sposobnosti mladih ljudi učeći ih da kroz dramsku umjetnost odrastaju u bolje ljude.

“To je teatar koji je svojim radom konstantno pomicao granice slobode, kako one umjetničke, tako i društvene. Imalo je to brojne posljedice, ali je teatar opstajao”, rečeno je iz ove pozorišne kuće.

Dodali su kako Mostarski teatar mladih nije teatar u kojem se radi. U Mostarskom teatru mladih se živi.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.