Premijer Galijašević na sastanku sa federalnim ministrom Martićem i načelnikom Olova

279

U Uredu Miralema Galijaševića, premijera  Zeničko-dobojskog kantona održan sastanak na temu: Izmjene Prostornog plana FBiH. Sastanku su prisustvovali federalni ministar prostornog uređenja, Josip Martić sa saradnicima i načelnik Općine Olovo, Đemal Memagić sa saradnicima te Gordan Čahtarević, savjetnik premijera Vlade FBiH  kao i kantonalni ministri Brkić i Jelić.

MARKETING

Načelnik Općine Olovo Memagić je zamolio sve prisutne da se uključe u rješavanje problema vezanih za Prostorni plan FBiH kako bi Općina Olovo imala mogućnost da razvija projekte vezane za hidropotencijale i razvoj turizma. Naime, interes ulagača i potencijalnih koncesionara je veliki te je i interes Općine Olovo nagalašen za realizaciju tih  projekata , čim bi se omogućio dalji razvoj općine i otvaranje novih radnih mjesta.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.