Preporuka

Premijera dječije baletne predstave “Snježna kraljica” u Centru za kulturu Sarajevo

U Centru za kulturu Sarajevo će u petak, 6. decembra, u 19 sati premijerno biti izvedena dječija baletna predstava “Snježna kraljica”.

”Prijateljstvo! Ima li nešto jače od toga?! Hrabrost i domišljatost Gerde u borbi da vrati kući svog prijatelja Kaja, da pobijedi sve prepreke, sve teškoće, sve čarolije, njena borba da pobijedi Snježnu kraljicu i otopi led u srcu svog najdražeg prijatelja.
Na svom putu, tražeći Kaja ona upoznaje i stiče i druge prijatelje, svi joj pomažu u potrazi za Kajom, i ljudi i životinje, ali njenom srcu je najdraži Kaj i sve će učiniti da ga nađe i dovede kući…”, navedeno je u saopćenju Centra za kulturu Sarajevo.

Iz ovog centra pozivaju mališane da zajedno naprave sretan završetak priče o drugarstvu, pobijede sve čarolije i skupa sa balerinama, rasplesanim kao jesenje lišće na vjetru, otjeraju sva zla.

“Pomozimo i mi Gerdi da svojom ljubavlju i prijateljstvom poništi snažne čarolije Snježne kraljice…”, naveli su u pozivu.

Prva repriza bit će upriličena u subotu, 7. decembr u 18 sati. Karte po cijeni od 5 KM možete kupiti u JU CKM (ulica Jelića br. 1), od 9 do 21 sat ili rezervirati putem web stranice Centra za kulturu Sarajevo, Facebooka te pozivom na telefonski broj 033 232-595. Rezervacije važe dva dana.

 

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh