Naslovnica ZDK Sport Press konfere...

Press konferencija RK Krivaja: Ekipa Čelika veoma neugodan protivnik

16

U prostorijama sportskog centra RK Krivaja održana je press konferencija povodom sedmog kola Prve lige Federacije grupa Sjever u kojem RK Krivaja dočekuje ŠR Čelik Junior Zenica. Svim prisutnim novinarima na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener Seniorske ekipe prof. Enes Avdić, te igrači Ali Muhamed Omerović i Dino Marušić.

– Trener Enes Avdić je u svom izlaganju istakao:

” U goste nam dolazi jedan veoma kvalitetan protivnik, te ćemo ja i trener Damir Memić u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da da svoj maksimum. Ekipa Čelik Juniora ima nekoliko veoma dobrih pojedinaca, koji mogu da kazne svaku našu grešku. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni toga i spremit ćemo se da to ne dopustimo.”

– Igrač Ali Muhamed Omerović je u svom obraćanju izjavio:

“Ozbiljnost pred utakmicu sa Čelik Junior mora biti na najvešem nivou, jer nam je svaka utakmica u ovoj sezoni veoma bitna. Veoma dobro treniramo i spremno dočekujemo ovu utakmicu.”

– Igrač Dino Marušić je izjavio:

” Mislim da smo u ovom trenutku dosta bolji tim, te da naša pobjeda u subotu neće doći u pitanje. Također bih ovim putem pozvao sve naše navijače da u subotu dođu na utakmicu, te po ko zna koji put budu naš osmi igrač.”

Utakmici je na rasporedu u subotu 03.11., od 19:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Zavidovići.

 

 

Visoko.co.ba/Zdici.info

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.