Preuranjeni debi: Otkriven najbrutalniji Mercedes

90

Društvene mreže zasute su nizom fotografija dugo iščekivanog Mercedesovog coupea.

MARKETING

Nasljednik jednako brutalnog SLS AMG Black Series mogao se u kamuflažnom izdanju vidjeti na Nürburgringu gdje je marljivo brusio formu, ali sada ga možemo vidjeti u punom svjetlu. A on je očito ispunio očekivanja jer ovako divlji Mercedes je danas rijetkost, da ne kažemo svojevrsni tabu.

Automobil izgleda kao da je sada izašao iz garaže nekog renomiranog tunera. S ogromnom Panamericana maskom sprijeda i ogromnim dvostrukim krilom straga ovaj auto jasno pokazuje zašto je ovdje. A da može i mora puno, jasno pokazuju proširenja blatobrana za još veći trag te brojni usisnici zraka.

Dio njih hladit će 4.0 twinturbo V8 znanca, koji sada daje osjetno više. Spominje se preko 710 KS i 850 Nm, što je osjetno više i od GT R Pro izvedbe koja je najpoznatiji krug prolazila za manje od 7 minuta. 3,3 sekundi do 100 km/h i preko 320 km/h maksimalca su ono što treba očekivati na papiru. Sve ostalo ovisit će o umijeću vozača.

I na kraju još jedna vijest. Ako ste jedan od kupaca hipersporstkog Mercedes-AMG Onea, onda će vam ova Black Series biti ponuđena preko reda. Za cijenu se valja strpjeti još koji dan do službene premijere.

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara