Prevent Leather Visoko na sajmu “SIMAC-Tanning Tech” u Milanu

451
Ilustracija
Ilustracija

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine,u saradnji sa Odjelom za promociju ekonomskih odnosa Ambasade Italije u Sarajevu (ICE), organizovala je poslovnu posjetu kompanija iz Bosne i Hercegovine sajmu “SIMAC – Tanning Tech 2017”, koji je počeo danas i trajaće do 23. februara u Milanu.

MARKETING

U privrednoj delegaciji Bosne i Hercegovine, pored predstavnika organizatora, su predstavnici kompanija Koteks d.o.o. Tešanj, Prevent Leather d.o.o. Visoko i Kondor D.M. d.o.o. Bijeljina.

“SIMAC -Tanning Tech 2017”, koji objedinjuje Međunarodni sajam mašina i tehnologije za obućarstvo i kožnu galanteriju – SIMAC i Međunarodni sajam mašina i tehnologije za industriju kože – TANNING TECH, vodeća je sajamska manifestacija mašina i opreme u kožarsko – obućarskoj industriji koja se održava u Italiji, zemlji koja se ubraja među najveće proizvođače cipela i kože na svijetu, te su ujedno i jedini sajamovi na svijetu koji omogućavaju posjetiocima da na 11.500 kvadratnih metara izložbenog prostora vide mašine i proizvodne linije koje čine dio nezaobilaznog proizvodnog ciklusa u kožarsko – obućarskoj industriji.

visoko.co.ba/komorabih.ba

Komentari

komentara