Prijavite se: Objavljen federalni Program poticaja za poljoprivredu 2015. godine

3318

Na 13. sjednici Vlade Federacije održanoj u Mostaru 02. jula 2015. donesena je Odluka o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava “Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima – Poticaj za poljoprivredu”, utvrđene Proračunom Federacije BiH za 2015. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u iznosu od 65.800.000 KM.

MARKETING

Program će se realizirati u skladu sa važećim Pravilnikom o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore prema modelu poticaja proizvodnji i Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarenja novčanih potpora po modelu ostalih vrsta novčanih potpora u poljoprivredi dok se ne donesu novi pravilnici.

Rok za podnošenje zahtjeva kantonalnim ministarstvima nadležnim za poljoprivredu po modelu poticaja proizvodnji koje su završene u razdoblju od 01. 10. 2014. – 31. 12. 2014. godine je 10 dana od dana donošenja Programa poticaja.

Stoga je upućen apel kantonalnim ministarstvima nadležna za poljoprivredu, zadruge, saveze i udruge poljoprivrednika, kao i same poljoprivredne proizvođače i ostale korisnike Programa da ulože maksimalan trud kako bi se ispunili Programom predviđeni rokovi.

Klikom na link pogledajte Program novčanih podrški u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2015. godinu

Komentari

komentara