Priveden predsjednik Fudbalskog saveza Srbije

112

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije /FSS/ Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor u svojstvu građanina na osnovu različitih navoda nedavno uhapšenog beogradskog ugostitelja Aleksandra Kajmakovića, zvanog Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja.

MARKETING

Očekuje se da će Kokeza biti zadržan najduže četiri časa, prenijeli su beogradski mediji.

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković /46/, zvani Aca Bosanac, priveden je u utorak, 23. februara, a u policiji je pričao o svojim poslovnim odnosima sa vođom kriminalnog klana Veljkom Belivukom /36/, zvanim Velja Nevolja.

Kajmaković je tvrdio da je do poslovnih odnosa sa Belivukom došlo preko višegodišnjeg poznanstva sa predsjednikom FSS Slavišom Kokezom.

Belivuk je nedavno uhapšen pod sumnjom da je organizovao brojna ubistva, trgovinu drogom, reketiranja i razna druga krivična djela u okviru kriminalnog klana koji je predvodio.

Visoko.co.ba/vijesti.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.