Naslovnica Preporuka Projekat Fitn...

Projekat Fitness ljeto u Sarajevu okuplja sve više učesnika

21
Realizacija projekta je započela 2. jula, a trajat će do kraja augusta 2018. godine. Za sve koji žele postići ili održati formu, besplatni treninzi realizuju se na terenu Atletskog kluba Sarajevo dva puta sedmično i to ponedjeljkom i srijedom sa početkom od 18 sati. Treninge, u trajanju od 60 minuta, vode stručni treneri, a na programu su različiti oblici grupnog vježbanja prilagođeni svakom uzrastu i bilo kojem nivou kondicijske pripreme.

Osnovni cilj projekta je da što veći broj građana stekne naviku vježbanja, shvati važnost tjelesne aktivnosti, te nastavi voditi brigu o svom zdravlju i izgledu i po završetku projekta. Prijaviti se mogu svi koji se žele baviti rekreativno nekom vrstom aktivnosti, fitnessa ili aerobika, a učešće je besplatno.

MARKETING

U okviru Fitness ljeta vježbači na raspolaganju imaju raznovrstan program od klasičnog aerobika, workouta, tae-boa, insanityja, boot campa do pilatesa.

Pozivamo sve zainteresirane građane da budu dio dobre zabave, te da na svježem zraku i u prirodnom okruženju potpuno besplatno učine nešto korisno za svoje zdravlje.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.