Prvi Hip-hop night u Lucky pub-u: MC Mido i Faris Pinjo promoviraju spot za pjesmu “Sve je isto”

734

Nakon duže pauze i kreativne stanke u radu visočkih hip-hop muzičara iz Marshall Kartela, koji su više od pola godine proveli u studiju pripremajući nove materijale za svoju publiku, Lucky pub i Marshall Kartel vam s ponosom predstavljaju prvi hip-hop night u našem gradu u 2016. godini.

MARKETING

Iako su i ranije članovi Marshall Kartela nastupali, kako pojedinačno, tako i za vrijeme zajedničkih nastupa, ovo će biti premijerni nastup samog Marshall Kartela, osnovanog tokom prošle godine. Marshall Kartel kojeg čine Mido, Taca i Don Colero će iskoristiti petak uvečer za kreiranje odlične zabave sa ritmovima hip-hopa, R’n’b-a, Funk-a, Trap-a, Reggaeton-a i rap-a.

Također, za vrijeme hip hop night-a u petak premijerno će biti predstavljeni novi sport za pjesmu “Sve je isto”, koju izvodi Mido uz featuring sa Farisom Pinjom.

Svakako sve ovo su dobri razlozi da u petak, 26. 02. od 20:00 sati posjetite Lucky pub i uživate u jedinoj oazi hip-hop kulture u našem gradu, te naravno da se zabavite uz Marshall Kartel i DJ Marshalla.

Komentari

komentara