Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko Prvi turnir u...

Prvi turnir u obaranju ruke u Širokom Brijegu: Visočanin Ethem Mustagrudić najbolji u dvije kategorije, zapažen i Mubekir Zilić

838

Više od 40 takmičara iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske sudjelovalo je na prvom turniru u obaranju ruke “Široki Brijeg 2018.”.

MARKETING

Prvi turnir u obaranju ruke u Širokom Brijegu održan je u Focus baru na Trnu, a takmičari su došli iz brojnih gradova, od Zagreba, Sinja, Solina, Splita i Vrgorca, preko Glamoča, Visokog, Livna, Tomislavgrada, pa sve do Posušja, Gruda, Ljubuškoga, Čitluka, Mostara i Širokoga Brijega.

Takmičenje je održano u kategorijama do 95 kg – lijeva i desna ruka, te 95 + kg – također lijeva i desna ruka, prema sistemu dvostruke eliminacije, što znači da je svaki prijavljeni takmičar imaodvije prilike za prolaz dalje. Nakon ovih, održano je i takmičenje u kategorijama “Apsolutna lijeva” i “Apsolutna desna”.

Prvi turnir u obaranju ruke organizirali su Ivan Zovko i Dražen Perko, vlasnik Focus bara, a voditelj je bio Robert Begić.

Svi smo jako zadovoljni, i organizatori i posjetitelji i natjecatelji. Gosti iz Zagreba bili su oduševljeni i iznenađeni organizacijom, pogotovo kada se uzme u obzir da je ovo prvi put da organiziramo ovo natjecanje. Ako Bog da, i sljedeće godine organiziramo isti turnir na isti datum i na istom mjestu, izjavio je za portal Jabuka.tv Ivan Zovko, organizator natjecanja.

Pobjednici takmičenja

U kategoriji “Lijeva do 95 kg” pobjednik je bio Ethem Mustagrudić, koji je u finalu pobijedio Ivana Čarića, dok je na trećem mjestu bio Josip Semren.

U kategoriji “Lijeva +95 kg” pobjednik je bio Josip Poleš, na drugom mjestu bio je Petar Sević, a na trećem Andrija Raguž.

Ethem Mustagrudić najbolji je bio i u kategoriji “Desna do 95 kg“, iza njega bio je Mubekir Zilić, a na trećem mjestu završio je Roko Kraljević.

Josip Poleš, osim ljevicom, odnio je titulu najboljega i u kategoriji “Desna + 95 kg”, drugi je bio Petar Sević, a treći Ilija Papić.

Apsolutni pobjednik ljevicom i desnicom bio je Josip Poleš, u kategoriji “Apsolutna lijeva” iza njega bio je Ethem Mustagrudić, a treći je bio Ivan Čarić. U kategoriji “Apsolutna desna” drugi je bio Petar Sević, a treći Ethem Mustagrudić.

Pobjednicima su dodijeljene medalje prema kategorijama, a apsolutni pobjednici osvojili su i glavne nagrade – mobilni aparat, koji je darovao sponzor ISC-inženjering Grude.

Jabuka.tv / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.