Radovi na uređenju infrastrukture na području brojnih visočkih naselja

773

Dobri vremenski uslovi, povoljni za građevinske i druge radove, iskorišteni su i u dane vikenda, a na području Visokog u toku su brojni infrastrukturni radovi, s ciljem poboljšanja i uređenja infrastrukture. Radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju puteva izvode se u naselju Kalići u Radovlju, kao i u Trakinim barama u Trnovcima. Na Kraljevcu je postavljena nova ulična rasvjeta, radi se na bankinama u Poslovnoj zoni Ozrakovići, dok su radovi u toku i u Aleji, kao i naselju Luke.

Lijepo vrijeme za ovaj dio godine dakle maksimalno je iskorišteno za brojne radove na području Visokog, a aktuelni su radovi i u naselju Drage u B. Mahali, koje je obišao i gradonačelnik Mirza Ganić te se na licu mjesta uvjerio u dinamiku, kao i kvalitet dosadašnjih radova.

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.