‘Ramazanski vozić’ u Zenici ove godine biće prilagođen uslovima pandemije

64
Ramazanske aktivnosti u Zenici

”Ramazanski vozić” ove godine biće prilagođen uslovima pandemije- U srijedu 7. aprila 2021. godine muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević u svom uredu u Zenici primio je predstavnice neformalne grupe žena koje organiziraju doček mubarek ramazana manifestacijom “Ramazanski vozić”.

MARKETING

“Ramazanski vozić” je projekt kojeg organizuje neformalna grupa žena iz Zenice, s ciljem da se na prigodan način djeci približi doček omiljenog gosta, ramazana.

Na sastanku, kojem su prisustvovale Adla Abazović, Hikmeta Husanović, Neska Džananović, Ehlimana Mahmić, Erdina Ajanović Smajić, Smaila Selimanović, Saudina Zaimović i Sabina Isaković, istaknuto je da će se ovogodišnja manifestacija ”Ramazanski vozić” zbog kompletne situacije nastale usljed pandemije koronavirusa, organizirati u vidu podjele paketića za 500 zeničkih mališana.

Muftija Dizdarević izrazio je podršku ovom projektu, ističući da je ovo lijepa manifestacija koja našoj djeci na jedan poseban način uljepšava dolazak mubarek mjeseca ramazana.

 

Visoko.co.ba/Zenicablog.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.