Rami Malek oduševljava kao Freddie Mercury na Live Aid koncertu 1985. godine

Ulogom Ramija Maleka u filmu "Bohemian Rhapsody" u kojem je utjelovio frontmena grupe Queen mnogi su već oduševljeni, a video koji je postao viralan na društvenim mrežama oduševit će i one koji nisu imali priliku pogledati film i koju su sumnjali u način na koji je Rami iznio ovu ulogu.

18

U dijelu filma koji prikazuje Live Aid koncert iz 1985. godine, jedan od najboljih nastupa u historiji rock muzike, Rami Malek je bez greške izmitirao svaki pokret Freddieja Mercuryja.

Video koji je objavljen na Twitteru uporedo pokazuje isječak iz filma i snimak sa koncerta kultne grupe Queen. Ekipa filma “Bohemian Rhapsody” pratila je sve do najsitnijih detalja pa je, između ostalog, kaiš koji nosi Rami Malek zakopčan je na istu kopču kao i kod Freddieja Mercuryja.

Oni koji su pogledali ovaj viralni video ne kriju svoje oduševljenje, a mnogi komentarišu kako je Malek ovom ulogom zaslužio Oscara.

Da se Rami Malek potpuno posvetio ovoj ulozi, potvrđuje i činjenica da je prije početka snimanja filma snimak koncerta pogledao više od 15.000 puta.

Embedded video

klix.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.