Naslovnica Preporuka Film Red carpet pa...

Red carpet party “Story Hall of Fame” kao uvod u Sarajevo Film Festival

29

Botanička bašta Zemaljskog muzeja BiH će 15. augusta ugostiti “Story Hall of Fame”, glamuroznu red carpet zabavu i ovo će biti idealna uvertira u festivalsku atmosferu kojom Sarajevo odiše svakog augusta.
Zabava koja se u susjednoj Hrvatskoj održava već dugi niz godina povodom rođendana najmoćnijeg lifestyle sadmičnjaka Story, ove godine će biti organizovana u partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom, i s nestrpljenjem je očekuju najveće domaće, ali i regionalne zvijezde.

“Nakon prošlogodišnjeg uspjeha i veličanstvenog crvenog tepiha kojim su prošetale brojne zvijezde, časopis Story glavnom gradu BiH ponovo poklanja ovu zabavu, nastavljajući tako da njeguje novo prijateljstvo i započetu tradiciju. Tema ovogodišnje zabave je “Pure Elegance”, a imajući u vidu da su brojne dame prošle godine zasjale u neodoljivim kombinacijama domaćih modnih dizajnera, bit će zanimljivo vidjeti ko je najbolje uskladio svoju odjevnu kombinaciju s ovogodišnjom temom “Story Hall of Fame” zabave”, kažu organizatori.

Kao centralni sadržaj večeri, Story je prošle godine prvi put dodijelio nagrade “Hall of Fame” najboljim bh. glumcima, pjevačima, TV licima, te je tako Storyjev bh. “Hall of Fame” dobio deset novih stanara koji su kući ponijeli originalnu statuu, djelo savremenog umjetnika Ivana Fijolića. Spektakularna dodjela nagrada, popraćena inovativnim kreativnim rješenjima uređenja prostora, kao i sjajan muzički program, u Sarajevu se prepričavala još mjesecima poslije.

“Prošle godine smo stigli u Sarajevo znajući da nas čekaju dragi ljudi i veliki otvoreni zagrljaj, ali smo istinski bili dirnuti količinom pozitivnih emocija koje smo podijelili tu noć. Magija koja se dogodila u spoju sa dušom Sarajeva, naš je motiv da ove godine napravimo još više. Vjerujemo da je to najbolji način da ljudima i gradu, čije priče pratimo, kažemo hvala za nadahnuće koje svojim životom dajete našim čitateljima, ali i nama. Pozivi koji već stižu povodom ovogodišnje zabave ‘Story Hall of Fame’ daju nam nagovještaj da će to biti najbolja red carpet zabava u Sarajevu”, izjavila je glavna i odgovorna urednica lifestyle sedmičnika Story, Zrinka Ferina.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.