Rekordne posjete: Turisti iz 27 zemalja ovog maja boravili u visočkoj dolini piramida

827

Maj 2019. bio je rekordan po posjetama gostiju kompleksu Ravne i Bosanskoj piramidi Sunca. Kolone gostiju bile su prezadovoljne onim što su vijdeli, čuli i osjetili na najvećim svjetskim piramidama, misterionim prahistorijskim tunelima i uređenim parkovima ‘Ravne 2’ i ‘Aero banja’.

MARKETING

Nakon povratka s turneje po Vijetnamu i Australiji, direktor Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ dr. Semir Osmanagić pridružio se grupi od 30 službenih vodiča Fondacije u prijemu gostiju iz BiH i inostranstva.

Turisti su došli iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Njemačke, Nizozemske, Švedske, Estonije, Poljske, Srbije, Makedonije, Singapura, SAD, Kanade, Ekvadora, Kolumbije, Portugala, Novog Zelanda, Australije, Češke, Bugarske, Slovačke, Turske, Bahreina, Švicarske, Velike Britanije, Makedonije, Indije…

Brojne pohvale i čestitanja na račun tima Fondacije izrečene su ovih majskih dana. Na najbolji način predstavljena su arheološka i naučna dostignuća, harmonija s prirodom i delikatan pristup uticaju energije piramida na ljudsko zdravlje.

 

Visoko.co.ba/Semir Osmanagić

Komentari

komentara