Reperka Cardi B objavila fotografiju s Berniejem Sandersom na Instagramu

53

Cardi B, 26-godišnja reperka iz Bronxa, uveliko prijateljuje s Berniejem Sandersom, 77-godišnjim senatorom iz Vermonta koji se bori sa četiri kandidata za demokratsku nominaciju za predsjedničke izbore u SAD-u 2020. godine. Ona je nedavno na Instagramu objavila i njihovu zajedničku fotografiju.
Ova američka zvijeda navodi kako Sanders i ona zajedno okupljaju mlade da bi promijenili kurs zemlje.

Međusobno poštovanje Cardi B i Sandersa se gradi već neko vrijeme. Ranije ovog mjeseca muzička zvijezda tvitala je kako demokrate nisu učinile dovoljno da podrže Sandersa tokom njegove kandidature 2016. i da ga je stranka “iznevjerila”.

“Ovaj čovjek se dugo borio za jednaka prava svih nas, za osnovna ljudska prava. Vidjeti da ova zemlja postaje bolje mjesto zaista je bila njegova strast”, objavila je na Twitteru, a zatim se upustila u političku raspravu s vlastitim fanovima.

Ubrzo nakon toga kontroverzna muzičarka je sjela s ovim veteranom iz svijeta politike, a njihov susret zabilježio je i objektiv fotoaparata. Naime, fotografiju je Cardie B objavila na svojim profilima na društvenim mrežama.

“Hvala vam, senatore Sanders, što ste sjedili sa mnom i dijelili svoje planove o tome kako ćete promijeniti ovu zemlju”, napisala je reperka na Instagramu.

Kako piše CNN, par je razgovarao o položaju studenata, klimatskim promjenama i platama radnika.

Isto tako, ni Sanders nije štedio riječi hvale za zgodnu Cardi B. Prošle sedmice Sanders je s oduševljenjem govorio o njoj tokom svog pojavljivanja u emisiji Jimmy Kimmel Live i tada je priznao da su razgovarali telefonom.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

 

Komentari

komentara