Rezultati sa takmičenja u dresurnom jahanju u Konjičkom klubu „Visoko“

451

Prvi put u organizaciji Konjičkog kluba „Visoko“ jučer 12.09. je održano V kolo KUP-a FBiH u dresurnom jahanju pod nazivom „Visoko 2021“. Takmičenje je organizovano u dvije nvootvorene arene za jahanje po svim svjetskim standardima. Na takmičenju je bilo 24 starta od toga 5 gostujućih klubova. Takmičenje je službeno otvorio glavni imam Islamske zajednice Midhat ef. Čakalović i uručio nagrade na utakmici KUP djeca. Za vrijeme takmičenja pridružio se i gradonačelnik grada Visoko Mirza Ganić i uručio nagrade prvoplasiranim na utakmici 1 E6.

Takmičar Evelin Šehagić iz Konjičkog kluba „Visoko“ sa grlom Azhar je uspješno završio test KUP seniora te osvoio prvo mjesto. Iz Konjičkog kluba „Visoko“ su učestvovale takmičarke Amina Hajrić na grlu Azhar i Sara Čehajić na grlu Kilimage i uspješno završile test u utakmici KUP juniora.

„Zahvaljujemo se svima na ukazanoj podršci i dolasku, te se posebno zahvaljujemo svim našim sponzorima, članovima i strateskom partneru Islamskoj zajednici Visoko na velikoj pomoći za održavanje ovako lijepog događaja u našem gradu”, poručuje Konjički klub “Visoko”.

Visoko.co.ba/KK Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.