S Buka s ljubavlju: Ovo nam je hvala za preko 1.000 glasova

2104

Slike koje smo dobili dolaze sa Bučkog kraja. Već je treća godina mandata aktualne vlasti u Visokom, a kako to izgleda u praksi i kako se pobjednički politički subjekt, preambiciozno nazvan “Nezavisna lista”, zahvaljuje za dobijenih preko 1000 glasova najbolje se vidi na fotografijama koje su poslali nezadovoljni i razočarani mještani. Riječ je o lokalnim putevima.

MARKETING

Podsjećamo, s ovog kraja u vijećničkim klupama sjede četiri vijećnika, tri su u vlasti, a jedan je u opoziciji. Oni naravno misle samo o sebi, a da ne bi bilo da od toga nema ništa ni ostalo stanovništvo treba znati da je Edin Džafić zaposlen u Profesionalnoj Vatrogasnoj Jedinici Visoko. Mirnes Fatić je zaposlen u JKP “Visoko”. A Aida Zerdo u JU Centru za socijalni rad Visoko.

Naredne godine su opet Lokalni izbori. Na hiljade glasova mještana i birača ovog kraja opet će pretendovati različiti politički prevaranti i mešetari. A koliko ih zaista zanimaju Buci i kompletan Bučki kraj najbolje se vidi na slikama koje smo dobili upravo od biračkog tijela sa tog područja.

 

Komentari

komentara