Pileća prsa izrežite na trakice ili kockice, začinite i propržite pa im dodajte gljive i papriku. Stavite u posudu i dodajte izrezanu zelenu salatu, paradajz, krastavac i kukuruz. Posolite i prelijte maslinovim uljem i vinskim ocatom, a po želji možete dodati i malo jogurta.
Tjesteninu skuhajte pa joj dodajte prethodno isjeckan luk i papriku te ocijeđenu tunjevinu i grah. Nakon toga dodajte maslinovo ulje, kiselo vrhnje i po želji majonezu. Dobro promiješajte, po potrebi dodatno začinite i uživajte.
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.