Naslovnica Preporuka Muzika Sandi Cenov u...

Sandi Cenov u pjesmi “Kad sve zbrojimo” progovorio o kraju ljubavi

8

Sandi Cenov objavio je videospot za pjesmu “Kad sve zbrojimo” u kojoj je progovorio o sasvim drugačijoj temi, kraju ljubavi, koja nije tipična za njega.

“Ljubav je zaista gotova, kada nema istine, već živimo život pod maskama i glumimo osjećaje kojih nema” – kada ovakve riječi stižu od muzičara koji je u dugoj i bogatoj karijeri priznat i prepoznat po nekim od najljepših ljubavnih stihova, prvo pitanje se nameće o njegovom ljubavnom statusu. Nažalost brojnih pripadnica ljepšeg spola, Sandi Cenov, nikada nije bio sretniji, zadovoljniji, ali i kreativniji.

Za razliku od prijašnjih uspješnica, ovoga puta novom je pjesmom progovorio o kraju ljubavi. “Kad sve zbrojimo” novi je autorski adut za jesenske dane, ali i kako sam Sandi priznaje, za sanjarenje. Pjesma je nastala kao njegova želja za ne toliko komercijalnom baladom kakve i sam voli privatno slušati.

“Koja je bolja tema za baladu nego kraj jedne ljubavi, a ovdje se radi o ljubavi koja se lagano gasi. Smatram kako smo svi tokom života ponekad bili svjedoci toga, da se nešto samo od sebe ugasilo. Niko nije kriv, ali to je tako. Vjerujem kako će se ljudi pronaći u pjesmi te da će ona probuditi emocije. Svaki svoj ljubavni odnos u životu jako sam intenzivno proživljavao, toliko je emocija skupljenih negdje u meni, od svega toga što se dešavalo u mojoj prošlosti. Još uvijek se mogu sjetiti svakog i najsitnijeg detalja iz mojih ljubavnih priča, a vođen time, jednostavno nastane pjesma s kojom sam sretan i zadovoljan”, kazao je Sandi.

Muziku i tekst pjesme “Kad sve zbrojimo” potpisje Sandi Cenov, a aranžman i produkciju Miro Lesić Lesique.

 

 

 

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.