Sandra Bullock uz pridržavanje mjera proslavila 56. rođendan s prijateljicama

152

Sandra Bullock je proslavila svoj 56. rođendan u društvu najbližih prijateljica, a svi okupljeni su se za vrijeme proslave pridržavali pravila fizičke distance te su nosili zaštitne maske, piše People.

MARKETING

Fotografiju s proslave je podijelila Aniston, pokazavši tako obožavateljima da su se ona, Bullock, Sarah Paulson i Holland Taylor tokom proslave ponašale odgovorno.

Aniston i Bullock su dugogodišnje prijateljice, što su otkrile u jednom od intervjua za američke medije: “Obje smo devedesetih izlazile s glumcem Tateom Donovanom koji nas je tada i upoznao”.

Foto: InstagramFoto: Instagram

Bullock se tada našalila kako je Donovan vrlo strpljiv muškarac, čemu svjedoči činjenica da je izlazio s obje glumice. S Bullock je izlazio od 1990. do 1994., dok je njegova veza s Aniston trajala od 1995. do 1998. Pojavio se u pet epizoda serije “Prijatelji” kao dečko s kojim je Rachel (Aniston) izlazila, no nedugo nakon što je veza između njega i Aniston zaključena, scenaristi su odlučili da uklone njegov lik iz serije.

“Čini se da ima tip žena s kojima voli izlaziti. Talentovane, zanimljive, divne…”, kazala je Aniston koja je od devedesetih nastavila graditi prijateljstvo s Bullock te se sada nerijetko pojavljuju zajedno na velikim događajima.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara