SDA Visoko: Čestitka u povodu obilježavanja 1. decembra – Dana Oružanih snaga BiH i 15. godišnjice postojanja OS BiH

305
Foto: GO SDA Visoko

Povodom obilježavanja 1. decembra, Dana oružanih snaga BiH i 15 godina postojanja Oružanih snaga BiH svim pripadnicama i pripadnicima Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH upućujemo najiskrenije čestitke.

MARKETING

Svjesni činjenice da su pripadnici Oružanih snaga BiH spašavali ljude, imovinu i živote od poplava, požara i drugih vremenskih nepogoda i da su se pokazali kao najkorisniji članovi društvene zajednice i oslonac u svim nedaćama ponosni smo na postignute rezultate i na sve vojnike koji rade na očuvanju mira u BiH i svijetu.

Želimo vam da uspješno izvršavate sve zakonom propisane zadatke te nastavite postizati dobre rezultate i radite za dobrobit jedine nam domovine BiH.

Visoko.co.ba / GO SDA VISOKO / Saopćenje za javnost

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.