SDA Visoko: Skoro hiljadugodišnja državnost BiH, dala nam je u zadatak da se za svoju domovinu i prosperitet svih njenih žitelja borimo kao za vlastiti život

249
Foto: GO SDA Visoko

Skoro hiljadugodišnja državnost Bosne i Hercegovine, čije su granice potvrđene 1943. godine na 1. zasjedanju ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu, dala nam je u zadatak da se za svoju domovinu i prosperitet svih njenih žitelja borimo kao za vlastiti život. Mi to i radimo, čuvamo integritet i međunarodni suverenitet, potičemo mir i slogu, jačamo jedinstvo i suživot. Svim građanima Grada Visoko, u svoje i u ime GO SDA Visoko čestitam Dan državnosti Bosne i Hercegovine!

MARKETING

mr.sci. Mirza Ganić dipl.ing.

Visoko.co.ba / Saopćenje za javnost / SDA Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.