SDA Visoko: Umjesto predsjedniku Izetbegoviću, gradonačelnica i nezavisna kandidatkinja Amra Babić trebala je poslati otvoreno pismo načelnicama koje veličaju ratne zločince

3240

Umjesto da u svoje gluposti uvlači predsjednika Izetbegovića, mada joj nije prvi put, gradonačelnici i nezavisnoj kandidatkinji Amri Babić bilo bi bolje da pošalje otvoreno pismo kolegicama načelnicama sa kojima je potpisala Sporazum sa samo jednim pitanjem – “zašto javno podržavaju u Haškom sudu presuđene ratne zločince Ratka Mladića i Radovana Karadžića”.

MARKETING

Kada dobije odgovor od kolegica načelnica, neka onda objasni narodu zašto je s njima potpisala Sporazum, a ne, recimo, sa susjednim općinama sa kojima nas dijele životne, ekonomske, infrastrukturne, ali i porodične, komšijske i bratske veze, kao što su Kakanj, Breza, Ilijaš ili Kiseljak.

Da ima imalo obraza rekla bi makar, “izvinjavam se, neću više”, ili “dajem mandat na raspolaganje, podnosim ostavku”. Ali, kako nema obraza, nezavisna kandidatkivanja Amra Babić će nas i dalje ubjeđivati da je Sporazum sa općinama čije načelnice javno veličaju lik i djelo presuđenih ratnih zločinaca historijski.

Pravit će se nevješta dok objašnjava kako je dobro za građane Visokog da im je voda skuplja od struje. Ljutito će ustrajavati na tome da je srce ljubičaste, a ne crvene boje. Provodit će silu i reket nad neposlušnicima. I pri tome izigravati žrtvu. Gradonačelnica i nezavisna kandidatkinja Amra Babić je sve samo nije žrtva. Mi smo žrtve njene katastrofalne politike i diktature. Njoj više malo ko da vjeruje, sve je više onih koji se ne boje Amre Babić, i dižu svoj glas protiv njene tiranije. A narod polahko shvata o čemu se ovdje radi.

Za vladavine gradonačelnice i nezavisne kandidatkinje Amre Babić u Visokom je potrošeno 70 miliona KM budžeta, vidi li neko gdje i u šta!?

Gradnočelnica Amra Babić i nezavisna kandidatkinja je postala, teško nam je to priznati ali tako je, sramota za Visoko. Na djelu je nepotizam usko vezan sa bogaćenjem nje i njene porodice i sljedbenika, sve to praćeno je bahatošću i diktaturom. Kantonalni sud u Zenici nedavno presudio protiv nje u sporu sa jednim lokalnim medijem, utvrdivši da nije bilo ničeg spornog u napisanom tekstu koji nju direktno i činjenično optužuje za nepotizam i ostale kriminalne radnje.

Tako vam na žalost stoje stvari u Visokom.

E zato Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

 

Visoko.co.ba/OO SDA Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.