SDA ZDK osvojila šest načelničkih pozicija

574

Prema preliminarnim izbornim rezultatima održanih Lokalnih izbora 2020.godine SDA je u Zeničko-dobojskom kantonu povećala broj načelničkih pozicija sa dosadašnjih četiri na šest načelničkih pozicija.

MARKETING

Na ovim izborima ponovo su povjerenje građana dobili načelnici SDA u četiri općine, Kakanj, Tešanj, Olovo i Doboj jug, a novoizabrani su načelnici u Visokom i Brezi. Predsjednik KO SDA ZDK Miralem Galijašević je ukazao na činjenicu da je broj osvojenih glasova SDA za općinska vijeća u ZDK jednak broju glasova koje je SDA osvojila na predhodnim Općim izborima 2018. godine što pokazuje da je zadržano povjerenje građana i da je SDA i dalje najjača politička stranka u ZDK!

PRESS SLUŽBA KO SDA ZDK

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.