SDP Visoko: Šta PS Visoko poduzima u vezi suzbijanja prodaje droga?

1188

Gradska organizacija SDP BiH Visoko izražava zabrinutost zbog sve većeg prisustva nezakonitih opijata na ulicama Visokog. O opasnostima koje droge donose je suvišno i govoriti a upravo tim opasnostima su najizloženiji mladi. Zaštita mladih, onih koji su budućnost naše zemlje, i borba protiv droge mora biti primarni interes svih institucija. Uprkos uglavnom pozitivnim izvještajima o stanju javnog reda, mira i sigurnosti, ono što svakodnevno vidimo na ulicama Visokog nas upućuje na zaključak da je stanje u našem gradu po ovom pitanju sve gore. Zbog toga postavljamo pitanje Policijskoj stanici Visoko, šta poduzimaju u vezi suzbijanja prodaje droga?

MARKETING

Pozivamo sve nadležne institucije, policijske agencije, ministarstva i škole da pojačaju napore u borbi protiv teških droga!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.