Šest igrača iz škole fudbala Edina Muzaferije trenutno u premijerligaškim klubovima

975

ŠF Visporr Visoko počinje saradnju sa Omladinskom školom FK Željezničar.

MARKETING

Trenutno je pet igrača ŠF Visporr Visoko prešlo u redove FK Željezničar, a tokom narednog perioda još igrača iz ove visočke škole fudbala će imati priliku da sa dokažu u FK Željezničar.

“Veliko hvala FK Željezničar i rukovodstvu Omladinske škole FK Željezničar što su izašli u susret i prepoznali kvalitetan rad sa djecom i omogućili da djecu sa izraženim talentom dovedemo u FK Željezničar da treniraju i igraju. Trenutno igrači koji su prešli u FK Željezničar su:

Taraba Filip (2006.), Bešlija Nurdin ( 2006.), Šabić Dženan ( 2006.), Pulić Luka (2006.) i Buza Almin (2005.).” – izjavio je za Visoko.co.ba Edin Muzaferija vlasnik i trener ŠF Visport Visoko.

Osim igrača koji trenutno treniraju u Željezničaru još jedan igrač ŠF Visport Visoko je u jednom premijerligašu, a radi se o Suša Anesu (2007.) koji je prešaou FK adost Doboj-Kakanj.

Sve ovo su pokazatelji i dokazi dobrog i kvalitetnog rada u ovoj školi fudbala iz Visokog.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.