Severina o novom albumu: Čini mi se da će sve pjesme biti hitovi

Do izlaska novog Severininog albuma "Halo" ostalo je još samo nekoliko dana. Pjevačica je toliko uzbuđena da svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije i odbrojava dane do 1. februara kada njen album treba ugledati svjetlost dana.

44

U videu koji je objavila na svom YouTube kanalu Severina se obratila fanovima i otkrila kako njen novi album sadrži čak 17 pjesama.

“Prvog februara ide digitalno objavljivanje albuma i tome se jako radujem. Ja sam do sada objavila sedam pjesama i još deset novih. Da, previše je, ali čini mi se da imamo sve hitove. Naprimjer ‘Fatamorgana'”, kazala je Severina.

Foto: Instagram

Otkrila je i kako je beskrajno nestrpljiva da njena publika čuje cijeli album te da na njemu ima za svakoga po nešto “za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije”, napisala je Severina.

Otkrila je da je na albumu i pjesma “Kuma” koja je zapravo kolo i bonus track koju nije željela otkriti, ali je misteriozno otpjevala pjesmu:

“Ovo će biti dobar album, dobar album. Volim što se volimo”, kazala je na kraju videa Severina i poslala poljubac svojim fanovima.

klix.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.