ŠF “Visport-BIOS-Mesara Babić” osvojila drugo mjestu na turniru u Doboju

357

ŠF “Visport-Bios-Mesara Babić” Visoko učestovala je na turniru u Doboju gdje je očešće uzelo 20 ekipa iz cijele BiH. Prvu utakmicu SF “Visport -Bios-Mesara Babić ” Visoko odigrala je protiv ŠF “Sport tim” Banja Luka gdje je ekipa iz Visokog pobjedila rezultatom 2:1. Druga utakmica smo odigrana je protiv “Top Gol” Pelagićevo gdje sje zabilježena pobjeda od 2:0. U trećoj utakmici protivnik je bio Proleter iz Teslića i nova pobjeda od 1:0. Četvrta utakmicaodigrana je protiv Napretka iz Zavidovića uz novu pobjedu od 4:1.

MARKETING

Zatim je uslijedila četvrtfinalna utakmica protiv Željezničara iz Banja Luke. U regularnom vremenu bilo je neriješeno 0:0, a nakon izvođenja penala ŠF “Visport-BIOS-Mesara Babić” izborila je prolaz dalje. U polufinalu protivnik je bila ŠF “Tuzla 7” iz Tuzle. U regularnom vremenu bilo je identično kao u četvrtfinalu 0:0, gdje je prolazak u finale opet izboren boljim izvođenjem penala.

U finalu je potivnik bio ekipa domaćina ŠF “Rudanka” Doboj i opet 0:0 u regularnom vremenu, a nakon izvođenja penala sreća je bila na strani domaćina.

Od 20 ekipa škola fudbala iz Visokog zauzela je značajno drugo mjesto na turniru “Doboj Cup” 2018. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Ahmed Branković golman ŠF “Visport-BIOS-Mesara Babić”.

Komentari

komentara