Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko ŠF “Visport-L...

ŠF “Visport-Liješeva” odigrala pet utakmica u Beogradu

280

ŠF “Visport” Liješeva po 14 puta boravila u Beogradu, i odigrala je pet utakmica. Pri samom dolasku u Beograd i nakon smještaja u hotel Visport je istog dana navečer u 21h odigrala svoju prvu utakmicu protiv FK Crvene Zvezde rezultat je glasio 4:3 za Zvezdu.

U subotu ujutro odigrana je druga utakmica protiv FK Crvene Zvezde, godišta 2006., i Zvezda je bila uspješnija rezultatom 5:3. Poslije završene utakmice Visočka ekspedicija je obišla stadion Crvene Zvezde i muzej gdje je kustos muzeja održao predavanje o postojanju kluba od osnivanja do dan danas. Poslije toga je odigrana i treća utakmica u 14:30 protiv FK Partizan, godišta 2006., gdje su Visočani poraženi rezultatom 3:1.

Poslije završetka utakmice u planu je bio obilazak tržnog centra Ušće. U nedjelju ujutro je odigrana utakmica protiv OFK Beograd na Karaburmi gdje je ŠF Visport slavila sa 0:1. Poslije završetka utakmice upriličen je obilazak Beograda. A posebno interesantna je bila posjeta zoološkom vrtu.

Nakon obilaska zoološkog vrta uslijedila je utakmica u tržnom centru Voždovac gdje je odigrana peta utakmica na četvrtom spratu protiv FK Voždovca. Rezultat je bio 2:3 za visočku školu.

Poslije odigrane utakmice visočka ekspedicija se uputila kući.

“Ovom prilikom želim da se zahvalim svim našim domaćinima u Beogradu (FK Crvena Zvezda, FK Partizan, OFK Beograd i FK Voždovac) i svim našim sponzorima koji su pomogli put za Beograd na bilo koji način.” – rekao je za Visoko.co.ba Edin Muzaferija.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.