ŠF “Visport-Zanatlija” i ove godine na prestižnom turniru “Stopama Save Miloševića”

448

Škola fudbala “Visport-Zanatlija” i ove godine uzet će učešće na tradicionalnom turniru pod nazivom “Stopama Save Miloševića”, a koji se igra u Bijeljini. Ekipa koju predvodi Edin Muzaferija uživa veliki ugled kod organizatora ovog turnira što se može vidjeti i iz zvaničnog poziva organizatora gdje se u jednom dijelu kaže: “…Vi ste jedna od najozbiljnijih škola u Bosni i Hercegovini  što ste pokazali i na prošlogodišnjem turniru prije svega svojim ponašanjem i viteškom borbom…”

Ove godine pored ekipa iz naše zemlje na turniru će nastupiti ekipe iz Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Mađarske, Bugarske, Austrije i Crne Gore.

O učešću na ovom prestižnom okupljanju mladih nogometaša šef stručnog štaba ŠF “Visport-Zanatlija”, Edin Muzaferija kaže:

“Ovo je veliki turnir koji je nastao prije devet godina i jedinstvena prilika da vidimo gdje smo i šta smo izvan okvira lige u kojoj se takmičimo. Na turniru učestvuju ekipe raznih uzrasta od U7 pa do U14, a mi smo prošle godine nastupili sa dvije ekipe i napravili veliki uspjeh osvajanjem trećeg mjesta sa ekipom U10. Nadam se da ćemo i ove godine dostojno predstaviti grad iz kojeg dolazimo”.

Komentari

komentara