Naslovnica Preporuka Sličnost koja...

Sličnost koja mu otežava život: Ovo je dvojnik Brada Pitta

223
US actor Brad Pitt poses during a photocall for the film "Once Upon a Time... in Hollywood" at the 72nd edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 22, 2019. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Iako bi većina muškaraca voljela da izgleda kao poznati glumac Brad Pitt, Nathanu Meadsu ta sličnost, kako ističe, samo otežava život.

– Nigdje ne mogu da odem. Ne mogu da kupujem u prodavnici jer vidim prodavačice koje se gurkaju jer misle da sam Brad Pitt – rekao je on.

Iako Nathan tvrdi da ne vidi sličnost s Pittom, priznao je da mu je u posljednjih deset godina prišlo na hiljade ljudi tražeći autogram, te to da svakodnevno dobija na desetine poruka na društvenim mrežama.

– Nisam jedan od onih frajera koji misle da su prezgodni. Bio sam s mnogo djevojaka, ali nikada nisam smatrao da sam jedan od onih muškaraca koji su svima privlačni – otkrio je Nathan koji radi kao građevinac u Britaniji.

Tu njegovim nedaćama svakako nije kraj. Naime, Nathan je otkrio da mu je zbog sličnosti s Pittom propala veza s majkom njegovog djeteta.

– Zaista joj je smetalo to što su mi djevojke stalno prilazile u želji da se slikaju sa mnom – objasnio je.

No, njegova trenutna djevojka otkriva da joj sve to ne smeta.

– Šteta je samo što ja ne izgledam kao Angelina – rekla je ona.

Pogledajte kako izgleda dvojnik Brada Pitta.

Visoko.co.ba/azra.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.