Slučajni susreti / Ministar MUP-a ZDK Dario Pekić i Osman Suša

3864

U restoranskom dijelu SC “Suša” u Visokom došlo je do slučajnog susreta ministra MUP-a ZDK Darija Pekića i Osmana Suše privrednika iz Visokog i vlasnika ovog objekta.

MARKETING

– Bilo je ovo prvi put nakon lokalnih izbora da se sretnem sa Osmanom Sušom koji je primjer mladog i uspješnog čovjeka i privrednika iz Visokog koji zapošljava mnogo ljudi i na više lokacija trenutno gradi objekte različitih namjena, a što je svakako dobro za Visoko i što je za svaku pohvalu. Malo smo se dotakli i TV debata iz protekle kampanje gdje sam u jednom dijelu spominjao i njega, ali smo to naravno i jedan i drugi shvatili dobronamjerno. Posebno mi je drago da sam upoznao i Osmanovog starijeg brata sa kojim nisam rezgovarao o politici, građevinarstvu i poslu nego o zajedničkoj strasti – ribolovu. Mahir je lagan i opušten i puno interesantniji od nas koji se bavimo politikom – rekao je za naš portal Dario Pekić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.