Stavljena tačka na još jednu nastavnu godinu u Medresi “Osman ef. Redžović”

103

Hutbom u petak direktora Medrese “Osman ef- Redžović”, mr. Dženana Handžića, stavljena je tačka na još jednu nastavnu godinu. Direktor je u svojoj hutbi govorio upravo o prethodnoj godini i uspjesima koje je Medresa postigla na raznim poljima, kako odgojno-obrazovnom tako i infrastrukturno-razvojnom. Pozvao je učenike da i na raspustu nastave živjeti onako kako su ih učili da žive u Medresi, poštujući šerijatske propise i kućni red škole, te da se nastave družiti sa knjigom kako bi početak sljedeće školske godine mogli dočekati spremni.

MARKETING

Visoko.co.ba/FB Page Medresa

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.