Naslovnica BiH Privreda Stigla je MAZ...

Stigla je MAZA: Spremite se da sva svoja čula razmazite najukusnijim lješnjak namazom

75

Na tržište sladokusaca stigla je MAZA, premium kremni namaz izrađen od sastojaka vrhunske kvalitete s visokim procentom lješnjaka i bez palminog ulja. Proizvod je to bosanskohercegovačke kompanije AC Food u koji je utkano mnogo stručnog znanja kako bi se kupcima ponudio namaz koji je zdraviji od drugih u svojoj kategoriji.

„Ponosni smo da je po mišljenju vrhunskih eksperata i tehnologa Maza jedan od trenutno najboljih proizvoda ove vrste u Evropi. 92% korisnika koji su probali ovaj proizvod dali su mu ocjenu 4 ili 5, što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Maza je rezultata 16 mjesečnog napornog rada cijelog tima. Pažljivo birane sorte lješnjaka i ostalih sastojaka i specijalni postupak proizvodnje daju ovom proizvodu fantastičan okus. Domaći tim sa nekoliko internacionalnih eksperata uspio je napraviti proizvod ne sličan najprodavanijim, nego 30 ili 40% bolji od njih. ” istakao je Edo Numić, Direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holding.

AC Food koji je dio AS Holding grupacije posluje prema najzahtjevnijih standardima u prehrambenoj industriji, a sigurnost hrane spada u poslovni bonton kompanije. MAZA je dostupna na policama vodećih tržnih centara u našoj zemlji, a već su počeli i pregovori za inostarno tržište.

”Već nakon prvih reakcija, sigurni smo da će MAZA biti sinonim za ugodna porodična okupljanja. Tajna okusa koji vas osvaja na prvu i mami na još, leži u savršenim omjerima kakaa i najfinije kreme od lješnjaka. Na vama je da odlučite ko će biti Vaš favorit, MAZA sa 30% ili 20% udjelom lješnjaka ili MAZA Crunchy sa hrskavim kuglicama žitarica. MAZA je odličan izvor minerala i vitamina,, a za izradu ovog namaza koristili smo ulje pamuka i suncokreta. Važno je istaći da sadrži 30% manje šećera u odnosu na druge proizvode iz ove kategorije,“ izjavila je Lejla Čorhodžić, direktorica prodaje, marketinga i razvoja AC Food.

Prvi sladokusci su već probali i odabrali najbolje za sebe i svoju porodicu kako bi zajedno uživali u najčešćem dezertu, palačinkama.

”Jako sam sretna da imamo proizvod koji sadrži 30% lješnjaka, da je jako ukusan i da zaista mazi naša nepca, a posebno nepca moje kćerke. Konačno imamo odličan domaći proizvod,“ poručila je Maja Jokanović, Olimpijska skijašica.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.