Naslovnica Sport Borilački sportovi Stojniću otpa...

Stojniću otpao meč s Delijom, hrvatski borac potpisao za Rizin

87

Bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić neće se boriti protiv hrvatskog borca Ante Delije na priredbi Noć Gladijatora 12, koja se trebala održati u Dubrovniku.
Naime, Deliji se isplatio put u Japan s Mirkom Filipovićem budući da je njegov klupski kolega i hrvatski MMA veteran Maro Perak javio kako je “Hodajuća nevolja” potpisala za japansku organizaciju Rizin.

Delija, koji je pomagao Filipoviću u pripremama za meč protiv Kohsake, bi trebao debitirati u maju, a za sada se ne zna ko će mu biti protivnik.

“Ante Delija je potpisao za Rizin. Prva borba mu je u maju. Još jedan Gladijatorov uspjeh, odnosno, do sada najveći, ako bude pobjeđivao. A ja u njega ne sumnjam. Nećemo riskirati povredu tako da bi bila glupost da nastupa na Noći Gladijatora 12. Moja želja je onda da napravimo turnir četiri borca. Ja, Reljić, Stojnić i po mogućnosti neki Rus ili neko drugo ime koje bi fanovi mogli odabrati. Napravit ćemo uz sadašnje premije i nagradu za pobjednika turnira. Nadam se da će se borci složiti. Ako se ne slože, nažalost Stojnić otpada, ali mislim da s njima neće biti problema. Svi se volimo dobro potući”, napisao je Perak na svom službenom Twitteru.

Iz tabora Denisa Stojnića nisu mogli potvrdili hoće li se naš borac odazvati na prijedlog Peraka.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.