Šukrija Čakić jedan od mnogobrojnih privrednika koji su podržali Mirzu Ganića: Automatic servis primjer uspjeh koji je plod predanog rada

Stavovi izneseni u ovom tekstu predstavljaju saopćenje za javnost i ne predstavljaju nužno stavove naše redakcije. Saopćenja su stavovi i mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

2294
Foto: Mirza Ganić Facebook page

Automatic Servis doo Visoko je vodeća bh. kompanija u sektoru distribucije automata za tople i hladne napitke i snack proizvode. Osim prodaje toplih i hladnih napitaka i snack proizvoda putem samouslužnih automata, Automatic Servis nudi i prodaju novih i polovnih samouslužnih aparata, te servis i prodaju rezervnih dijelova za iste. Takođe, u ponudi imaju i servis i prodaju opreme za kafe- aparate i ledomate. Kompanija Automatic Servis trenutno ima više od 130 uposlenih i osam poslovnih jedinica.

MARKETING

Šukrija Čakić je ugledni privrednik iz Visokog, koji je svojim dugogodišnjim predanim radom i poštenjem pokazao da se može uspjeti.

Hvala na podršci.

 

Visoko.co.ba/Mirza Ganić Facebook page

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.