Sve selekcije NK Bosna Visoko ostvarile pobjede

165

Jučer na prelijepom ambijentu stadiona Luke Visoko su sve selekcije NK Bosna zabilježile odlične rezultate i pobjedile svoje protivnike u svim uzrastima. Prvi na teren su izašli kadeti u 10 sati koji su savladali FK Rudar Kakanj rezultatom 2:0. Strijelci za naš tim su bili Omerović i Lemeš. Nakon kadeta na teren su istrčali juniori u 12:30 sati koji su savladali također FK Rudar Kakanj sa rezultatom 4:1.

Strijelci za naš tim su bili Shabbar, Čunjalo, Mušinbegović i Fejzagić. U 17 sati predpioniri su savladali FK Rudar Breza rezultatom 2:0 a strijelac oba pogotka je bio Krehić. Nakon predpionira na teren su istrčali pioniri u 18 sati koji su također savladali FK Rudar Breza rezultatom 2:0 a, strijelac oba gola za naš tim je bio Lemeš.

Sve selekcije su postigle ukupno 10 pogodaka a primile samo jedan pogodak, što je za svaku pohvalu. Čestitamo trenerima Ištuku, Pašaliću, Tahmazu i Džafiću na rezultatima kao i našim igračima koji su dali svoj maksimum i zasluženo pobjedili svoje protivnike.

Komentari

komentara