Naslovnica Foto Korner Sve spremno z...

Sve spremno za 4. hard enduro utrku “Land of pyramids”: Više od 160 vozača iz cijelog svijeta u aprilu stiže u Visoko

478

Nakon što su prije četiri godine prouzrokovali pravu senzaciju u našem gradu, organizatori hard enduro utrke “Land of pyramids” po četvrti put se pripremaju da Visočane, ali i sve druge posjetitelje iznenade novim sadržajima na ovogodišnjem izdanju neobične utrke.

Utrka koja kombinira snalažljivost, velike količine adrenalina, upornost, taktičnost i ogroman napor u savladavanju svih prepreka i ove godine sigurno će ponuditi mnoštvo uzbuđenja u kojima ćemo svi moći uživati. Već ranije, tokom većeg dijela 2018. i početkom 2019. godine organizatori se pripremaju za ovaj spektakularan događaj, a kako su nam kazali prijave su još uvijek otvorene, te se do sada na ovaj događaj prijavilo više od 160 vozača iz cijelog svijeta.

Dodali su i kako svi oni koji žele učestvovati svoju prijavu mogu ispuniti na LINKU.

Također, još je važno napomenuti i daće ova utrka biti održana 13. i 14. aprila na popularnom visočkom izletištu Ravne, naravno uz veliku podršku brojnih prijatelja i partnera, a u organizaciji EMK “Enduro” Visoko.

Jedno je sigurno, svi ljubitelji motosportova, prirode i adrenalina imat će priliku da uživaju u spektakularnoj utrci, a svi oni koji se žele priključiti organizaciji i pomoći u pripremi utrke mogu to učiniti putem Facebook stranice Land of pyramids – Enduro Visoko, gdje je moguće pronaći i više informacija o samoj utrci.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.