Svi na stadion Luke, bodrimo NK Bosnu protiv Goražda od 17:00 sati!

609

NK Bosna Visoko igra svoju premijernu utakmicu u povratničkoj sezoni Prve lige FBIH protiv neugodnog protivnika ekipe FK Goražde. Odlična utakmica i zlata vrijedna pobjeda na gostovanju u Čapljini daje nam za pravo da vjerujemo u izabranike trenera Elvira Ele Memića.  Zamjenik kapitena i dvostruki strijelac u prošloj utakmici, Adnan Zamer Hodžić, u kratkom obračanju rekao nam je da samo pobjeda dolazi u obzir.

MARKETING

Analizirali smo igru protivnika iz utakmice sa Zvijezdom Gradačac i ono što smo vidjeli jeste da imaju dobar vezni red ali ne i bolji od našeg, bez imalo potcjenjivanja protivnika, pobjedit ćemo ih njihovim oružjem – veznim redom, rekao je popularni Zamer.

Upravni odbor NK Bosna Visoko, svjestan težine derbi utakmice ali i toga da je ovo premijerna utakmica pred domaćom publikom, donio je odluku od korekciji cijene karata za ovu utakmicu. Tako će cijena ulaznice za derbi utakmicu NK Bosna – FK Goražde iznositi 3 KM, što je ispod prosjeka lige i u rangu sa dosta slabijim utakmicama. Pored ove odluke, Upravni odbor je prihvatio i zahtjeve navijačke skupine DEMONI kad je ova utakmica u pitanju, te izrazio nadu u podršku jednaku onoj koju je naša ekipa imala u Usori. Utakmica na stadionu Luke se igra u nedjelju sa početkom u 17 sati.

Svi na stadion, nema izgovora, BUDI BOSNA!!!

Komentari

komentara