Svjetski poznate zvijezde i njihova bizarna objašnjenja zašto odbijaju sjesti za volan automobila

239

Postoji li nešto zabavnije od otkrivanja zabavnih činjenica o svjetski poznatim slavnim osobama?

Iako je za većinu ljudi sjedanje za volan automobila sastavni dio svakodnevice, postoji nekoliko slavnih osoba koje su odlučile kako to u njihovom slučaju nije pametna ideja. I dok su neki bili jednostavno neizanteresirani, drugi pate od paničnih napada pri samoj pomisli da aktivno sudjeluju u prometu. Zanemarite činjenicu da je većina imena na listi ženskog spola.

1. Lena Dunham

Lena Dunham, poznata glumica i ko-kreatorica HBO megapopularne serije ‘Girls’ je u srcu okorjela njujorčanka stoga nije nimalo iznenađujuće da ova 31 – godišnjakinja nikada nije naučila voziti. Ipak, u intervjuu za magazin Rolling Stones koji je dala još prije pet godine, navela je kako je pravi razlog zbog kojeg nikada nije sjela za upravljač automobila zapravo anksioznost i paničan strah da ne ugrozi život nevinog pješaka …

2. Christina Aquilera

Christina Aguilera posjeduje vozačku dozvolu, no odlučila ju je ne koristiti jer se plaši horde paparazza koji je sumanuto slijede po ulicama Los Angelesa gdje je svila svoje porodično gnijezdo.

‘Ne vozim! Iako imam vozačku dozvolu od svoje 21. godine, ne prakticiram vožnju jer sam u konstantnom strahu od vožnje losangeleskim ulicama. Razlog su nasilni paparazzi koji me prate u stopu i velika su distrakcija na cesti’.

3. Robbie Williams

Iako je Robbie Williams s veseljem snimio legendarni soundtrack za poznati Pixarov crtić ‘Cars 2’, još uvijek ne posjeduje vozačku dozvolu. Naime, odrastao je u Velikoj Bitaniji gdje zbog velikih gužvi većina stanovništva uopće ne posjeduje vlastite automobile, a otkako se preselio u Los Angeles, 43- godišnji Robbie je shvatio kako je to postao problem.

‘Nemam vozačku dozvolu. U Londonu jednostavno ne vozite jer je promet naprosto strašan, a taksija ima na sve strane. Ipak, danas kada živim u Americi uviđam prednosti vožnje u vlastitom automobilu. Naprosto, nisam u mogućnosti nigdje otići samostalno.’ izjavio je za portal Digital Spy 2011. godine.

4. J.K. Rowling

Ako ste ljubitelj najpopularnijeg serijala knjiga ‘Harry Pottera’, vjerojatno ste primijetili kako je narativ magične priče ispunjen čudesnim putovanjima vozovima. Jedan od mogućih razloga zbog kojih je voz učestalo prijevozno sredstvo glavnih protagonista možda leži u činjenici kako autorica ovog bestsellera ne slovi kao velika ljubiteljica vožnje automobilom. Naravno, osim onih letećih…

Jednom prilikom je Joanne na svom Twitter profilu pokrenula raspravu na tu temu te posve iskreno izjavila: ‘Ne snalazim se najbolje u prometu, ne znam raditi sa strojevima i pomalo sam odvojena od stvarnosti. Na temelju te tri činjenice sam donijela zaključak kako je najbolje za sve da se jednostavno držim podalje od vozila’ – našalila se nagrađivana književnica.

5. Lorde

Iako Lorde, mlada australska pjevačica hrvatskih korjena, zasigurno ima cijelu hordu asistenata i vozača, ispostavlja se kako je stih iz njezinog najpoznatijeg hita ‘Royals’ koji glasi ‘We are driving Cadillacs in our dreams’, zapravo njezina želja da nauči voziti. Budući da je muzičarka nedavno napunila 21 godinu, odlučila je ispuniti svoj životni san te uzeti nešto slobodnog vremena kako bi konačno mogla sjesti za volan Cadillaca.

6. Barbara Streisand

Barbara Streisand je neprikoslovena američka diva koja je uspješna u svim poljima showbiz svijeta. Uspješno žonglira između muzike, glume i produkcije pa se čini kako ova 75- godišnja holivudska ikona uspjeva u svemu što naumi. Ipak, postoji jedna stvar koju nikada nije uspjela savladati. Naravno, riječ je o vožnji automobilom. Naime, iako posjeduje vozačku dozvolu, Barbara je nakon blažesaobraćajne nesreće koja se dogodila u 90-ima, potpuno odustala od sjedanja za volan. Traumatizirana nesrećom i sretna ishodom, još je tada odlučila osloniti se na privatne vozače i njihovo iskustvo kako bi dospjela na odredište na kojem treba biti.

8. Tina Fey

Tina Fey, jedna od najpopularnijih komičarki u industriji, također nema vozačku dozvolu, a gostujući u showu ‘Comedians in Cars Getting Coffee’, 47 – godišnja glumica je priznala i zašto. ‘Ne vidim svrhu vožnje u New Yorku, a iskreno, prošlo je toliko godina otkako sam posljednji put sjela za volan automobila da sam potpuno zaboravila kakav je to uopće osjećaj.’ (azramag)

 

Visoko.co.ba/6yka.com

Komentari

komentara