Naslovnica BiH Politika SZP: Drago na...

SZP: Drago nam je da su Dodik i Cvijanović naši protukandidati

Savez za promjene je saopštio da je njihov put ekonomski oporavak Republike Srpske i nulta tolerancija na kriminal i korupciju, jer je to, kako naglašavaju, jedini način da se poboljša standard, poveća zaposlenost i motivišu mladi da se ne iseljavaju iz Srpske. Uvjereni su da će to omogućiti Vukota Govedarica i Mladen Ivanić, koji će zajedno s narodom pobijediti na predstojećim oktobarskim izborima.

60

“Strategija Saveza za promjene neće se mijenjati ni na koji način, s obzirom na SNSD-ov prijedlog kandidata za predsjednika i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske. Naš put je ekonomski oporavak Republike Srpske i nulta tolerancija na kriminal i korupciju, jer je to jedini način da poboljšamo standard, povećamo zaposlenost i motivišemo mlade da se ne iseljavaju”, kaže se u saopštenju.

Izražavaju nadu da će predstojeća izborna kampanja biti fer i u skladu sa pravilima izbornog procesa.

“Uvjereni smo da će naš kandidat za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica, zajedno sa narodom, nadmoćno pobijediti protivkandidatkinju Željku Cvijanović.

Drago nam je što je kandidatu Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladenu Ivaniću protivkandidat Milorad Dodik, jer će pobjeda nad njim, kao simbolom aktuelne vlasti, biti ujedno i potpuni trijumf narodne volje i želje za promjenama”, kaže se u saopštenju Saveza za promjene.

vijesti.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.