Tarik Halilović novi član Instituta za napredno političko djelovanje

617
Najmlađi gradski vijećnik Grada Visoko i jedan od najmlađih omladinskih političkih lidera u Bosni i Hercegovini, Tarik Halilović, je dio nove generacije akademije za mlade lidere, ALPI (Advanced Leadership Politics Institute).
Program ove akademije traje skoro 2 godine na kojem tek nekolicina odabranih iz cijele Bosne i Hercegovine ima priliku učiti o političkim strategijama i aktivizmu od najvećih regionalnih i svjetskih stručnjaka pomoću kojih učesnici pomažu u unapređenju svojih lokalnih zajednica.
Mladi Halilović će biti dio tek treće generacije ove prestižne regionalne političke akademije za mlade lidere koju organizira Međunarodni Republikanski Institut (IRI).

Komentari

komentara

MARKETING

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.