Tinejdžer zbog svađe sa roditeljima iskopao sebi pećinu u bašti, ima grijanje i Wi-Fi

258
Foto: Fokus.ba

Svađe sa roditeljima nisu nepoznanica, ali su u tinejdžersko doba one malo intenzivnije u nekim porodicama

Tinejdžer Andres Canto iz Španije, poslije svađe sa roditeljima, šest godina je kopao rupu u bašti porodične kuće da bi živio u njoj. Kopao je svakoga dana poslije škole, u slobodno vrijeme. Pećina je duboka tri metra, ima grijanje i Wi-Fi. Snimak svoje pećine Andres je objavio na društvenim mrežama.

Andres sada ima dvadeset godina i zadovoljan je svojim radom, ali ne može da razumije zbog čega je šest godina kopao pećinu u svojoj bašti.

Svađe sa roditeljima nisu nepoznanica, ali su u tinejdžersko doba one malo intenzivnije u nekim porodicama.

Andres Canto je 2015. godine imao 14 godina kada su mu roditelji rekli da ne može da izađe iz kuće u trenerci.

Iznerviran i utučen, počeo da kopa rupu u bašti. To kopanje je trajalo šest godina, a stvorio je sopstvenu oazu koja ima dnevnu sobu i kupatilo.

“Moji roditelji su željeli da se presvučem da bih otišao u selo, ali ja sam željeo da obučem trenerku koju sam volio da nosim kod kuće, i tada sam odlučio da kopam u bašti”, rekao je Andres Canto.

 

Visoko.co.ba/Fokus.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.